Lunch talk met Arlin Bagdat (Kanselarij van de Eerste Minister) - 26/03/21

Lunch talk met Arlin Bagdat (Kanselarij van de Eerste Minister) - 26/03/21

Tijdens deze online lunchtalk zal Arlin Bagdat, directeur-generaal Externe Communicatie bij de Kanselarij van de Eerste Minister, de verwezenlijkingen en uitdagingen van de openbare communicatie in de Wetstraat 16 toelichten. De organisatie van grote internationale protocollaire evenementen, acties om het Belgische imago te bevorderen, informatiecampagnes waaronder die voor de strijd tegen het coronavirus, communicatie van de ministerraad, ... de diversiteit van het actieterrein is verbluffend en verdient het meer bekendheid te krijgen.

Deze sessie kan omwille van het coronavirus helaas niet fysiek plaatsvinden, daarom wordt dit een online sessie. Hierbij de link naar de videomeeting: https://bit.ly/39aY1TZ.

Agenda
Over BelgaClub

Belgisch netwerk van woordvoerders

De BelgaClub staat open voor alle klanten van Belga News Agency en voor iedereen die woordvoerder of persvoorlichter is. Ook laatstejaars die voor bijvoorbeeld woordvoerder studeren kunnen lid worden. De BelgaClub is er dus voor iedereen, ongeacht welke sector of grootte van het bedrijf of organisatie.

BelgaClub
Arduinkaai 29
1000 Brussel