Lunch talk met Safia Yachou (ING België) - 26/01/21

Lunch talk met Safia Yachou (ING België) - 26/01/21

Safia Yachou, woordvoerster en head of Media Relations & Stakeholder Management bij ING België, zal het tijdens deze lunch talk hebben over haar persoonlijke inzichten en ervaringen als ex-journaliste en communicatieprofessional over het enorme groeipotentieel op vlak van ​ diversiteit en inclusie in het media- en communicatielandschap. De afgelopen vijftien jaar heeft ze van dichtbij meegemaakt hoe “wit” nog de beeldvorming en het woordvoerderslandschap in België is. Hoe kunnen woordvoerders en communicatiedeskundigen mee het verschil maken om dit patroon te doorbreken?

Timing: 12:00 - 13:00: presentatie en Q&A

Omwille van de beslissingen van het overlegcomité en de verstrengde corona-maatregelen, kan deze lunch talk bij Belga helaas niet fysiek plaatsvinden. De presentatie kan live gevolgd worden via Microsoft Teams: https://bit.ly/3p4Sa8J

 

Agenda
Over BelgaClub

Belgisch netwerk van woordvoerders

De BelgaClub staat open voor alle klanten van Belga News Agency en voor iedereen die woordvoerder of persvoorlichter is. Ook laatstejaars die voor bijvoorbeeld woordvoerder studeren kunnen lid worden. De BelgaClub is er dus voor iedereen, ongeacht welke sector of grootte van het bedrijf of organisatie.

BelgaClub
Arduinkaai 29
1000 Brussel