Lunchtalk met Jan Van der Cruysse (Team Justitie) - 25/06/24

Jan Van der Cruysse heeft in zijn carrière al diverse sleutelrollen bekleed: na enkele jaren in de journalistiek was hij vijf jaar woordvoerder voor Aviapartner, gevolgd door twintig jaar als het gezicht van Brussels Airport. Daarnaast heeft hij acht jaar als consultant ‘corporate en crisiscommunicatie’ voor het Hasseltse communicatiebureau RCA gewerkt en vervult hij sinds januari 2023 de rol van woordvoerder voor de minister van Justitie, Paul Van Tigchelt (voorheen Vincent Van Quickenborne).

Als bekroond misdaadauteur -de Hercule Poirotprijs, de Diamanten Kogel, de Schaduwprijs!- weet Jan hoe hij een publiek kan boeien. Zijn ervaringen en verhalen zullen zeker resoneren bij woordvoerders uit zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Wanneer? Dinsdag 25 juni

Timing? 12u - 13u: presentatie (NL) + Q&A (gevolgd door een lichte lunch)

Waar? Belga News Agency - Press Center, Arduinkaai 29, 1000 Brussel

Schrijf snel in via deze link (plaatsen zijn beperkt!).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over BelgaClub

Belgisch netwerk van woordvoerders

De BelgaClub staat open voor alle klanten van Belga News Agency en voor iedereen die woordvoerder of persvoorlichter is. Ook laatstejaars die voor bijvoorbeeld woordvoerder studeren kunnen lid worden. De BelgaClub is er dus voor iedereen, ongeacht welke sector of grootte van het bedrijf of organisatie.

Neem contact op met

Arduinkaai 29 1000 Brussel

+32 2 743 34 13

hello@belgaclub.be

www.belgaclub.be